Jeg forstår

Vinduespudsning

Når du skal have pudset vinduerne, så bestil din vinduespudser hos Let Service. Her er du garanteret skinnende rene resultater fra en af vores erfarne og servicemindede vinduespudsere.

Ring og bestil din vinduespudser på telefon 86 80 28 25 eller send din bestilling via kontaktformularen her. Så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Lad os klare arbejdet

Du har sikkert bedre ting at bruge din tid på end at pudse vinduer. Lad derfor en af vores erfarne vinduespudsere komme forbi og klare opgaven for dig. Punktlighed, god kundeservice og et perfekt resultat, er noget vi prioriterer højt.

Fantastisk kundeservice

Når du vælger Let Service - vælger du også erfaring og kvalitet. Vi har mange års erfaring med rengøringsbranchen og ved fra vores mange tilfredse kunder, hvad vi skal lægge vægt på. Det er af denne grund, at vores kunder bliver ved med at vælge os til deres rengøringsopgaver.

Bestil din vinduespudser her

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på vinduespoleringen af din bolig. Bare ring til os på telefon 86 80 28 25 eller benyt kontaktformularen her på siden. Så får vi en direkte besked og sørger for at vende tilbage til dig med et godt tilbud på vinduespudsning.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn