Jeg forstår

Erhvervsrengøring

Let Service udfører professionel erhvervsrengøring, som omfatter alt fra små private virksomheder over offentlige institutioner til organisationer og foreninger.

Ring til os på telefon 86 80 28 25 eller skriv til os ved at udfylde kontaktformularen herunder. Så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vi klarer alle former for rengøring

Let Service udfører alle de rengøringsopgaver, vores kunder måtte efterspørge - fx støvsugning, gulvvask, aftørring, oprydning og noget andet ifølge de forskellige aftaler. Med andre ord - alt fra produktionslokaler over kantiner til lagerhaller og kontormiljøer.

Vi har især stor erfaring med betjening af kunder i vores lokalområde - du kan læse mere om vores service erhvervsrengøring Silkeborg her.

Med Let Service erhvervsrengøring opnår vores kunder følgende:

  • Sundt arbejdsmiljø med et professionelt udtryk
  • Konkrete aftaler
  • Miljøvenlig rengøring

Lad os starte med en samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om rengøring i din virksomhed. Vi vil være det foretrukne rengøringsfirma for erhverv i Silkeborg og omegn.

Let Service er et rengøringsfirma med base i Silkeborg - Vi er altid åbne for dialog med både eksisterende og mulige kunder. Du er derfor altid velkommen til at ringe på telefon 86 80 28 25 eller skrive til os via kontaktformularen her på siden.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn