Jeg forstår

Boligforeninger

Let Service har mange års erfaring med servicering af boligforeninger, hvor vi står for en lang række af de forskellige rengøringsopgaver.

Ring til os på telefon 86 80 28 25 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe jer. Vi giver naturligvis også gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Udfyld blot kontaktformularen herunder og lad os vende tilbage til jer.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Hvad er boligforeningsservice?

Boligforeningsservice er et bredt spektrum af de rengøringsopgaver, som stadig flere boligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger rekvirerer. Let Service tilrettelægger en fleksibel ejendomsservice, der passer til jeres behov og tager højde for årstidernes skiftende krav til rengøringen.

Ved rengøringsservice til boligforeninger er behovet ofte meget forskelligt fra kunde til kunde. Dette aspekt tilgodeser vi hos Let Service, hvorfor vi skræddersyr vores produkt med kunden.

Sikkerhed for god service og kvalitet

En god dialog er vejen frem mod et godt resultat. Derfor sørger Let Service for, at det altid er de samme medarbejdere, der udfører arbejdet i jeres ejendom.

Let Service lægger vægt på kvalitet og grundighed. Let Service tilbyder følgende:

  • Trappevask
  • Rengøring efter håndværkere
  • Andre rengøringsopgaver

Få et uforpligtende tilbud på rengøring til jeres boligforening

Hos Let Service er vi altid åbne for dialog med både eksisterende og mulige kunder.

Kontakt os på telefon 86 80 28 25 for et uforpligtende tilbud på professionel rengøringsservice i Silkeborg og omegn. Du er også velkommen til at skrive til os ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn