Jeg forstår

Bofællesskaber

Let Service har stor erfaring med arbejdet i forskellige bofællesskaber, så du kan trygt lade os stå for rengøringen i jeres bofællesskab.

Ring og hør mere på telefon 86 80 28 25, hvor vi står klar til at tage imod dit opkald. Du er også velkommen til at sende os en besked. Udfyld blot kontaktformularen herunder, så sørger vi for at vende tilbage til dig snarest muligt.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Respektfuld rengøring

Hos Let Service har vi respekt for, at vi kommer i bofællesskaber, og vores personale ved, at de skal foretage opgaven så respektfuldt, diskret og præcist som muligt.

Vi lytter til dig

En god dialog er vejen frem mod et godt resultat. Derfor sørger Let Service for, at det altid er de samme medarbejdere, der udfører arbejdet i jeres bofællesskaber. På den måde får vores medarbejder en god forståelse for jeres individuelle behov og kan dermed levere en bedre og mere tilfredsstillende rengøring.

Bestil rengøring til jeres bofællesskab her

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et helt uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave.

Ring til os på telefon 86 80 28 25 eller skriv til os via kontaktformularen her på siden.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn