Jeg forstår

Trappevask Silkeborg

Har du brug for trappevask til dit firma eller i din private bolig? Så kontakt Let Service. Vi udfører trappevask og andre rengøringsopgaver i Silkeborg og omegn. Vi har mange års erfaring inden for rengøringsbranchen, og der er ikke den rengøringsopgave, vi ikke kan klare. Så søger du trappevask eller andre rengøringsopgaver udført, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Ring til telefon 86 80 28 25 i dag og få et godt tilbud på trappevask i Silkeborg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Pålidelig trappevask

Let Service er et pålideligt firma, der giver dig den service, du fortjener. Vi lægger stor vægt på, at vore kunder får den bedste oplevelse, når de bestiller en service hos os. Vi har kun tilfredse kunder, der gang på gang kommer tilbage til Let Service. Vi tilbyder et alsidigt udbud af rengøringsopgaver, herunder bl.a.:

  • Trappevask
  • Erhvervsrengøring
  • Håndværkerrengøring
  • Hjemmehjælp
  • Boligforeningsservice
  • Boligselskaber

Boligforeningsservice i Silkeborg

Hos Let Service tilbyder vi bl.a. boligforeningsservice, der er et bredt udvalg af rengøringsopgaver. Det kan for eksempel være rengøring efter håndværkere eller trappevask i Silkeborg. Ud fra en dialog om dine ønsker og behov, skræddersyer vi et specifikt tilbud til din boligforening. Vi sørger desuden altid for, at de samme medarbejdere udfører arbejdet i den enkelte ejendom, så du har den højeste kvalitetssikring og tryghed.

Bestil trappevask i Silkeborg her

Let Service lægger vægt på høj kvalitet, fortrolighed, grundighed og god dialog med kunden. Kontakt os i dag på tlf. 86 80 28 25 og få et uforpligtende tilbud på en trappevask i Silkeborg. Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt via vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn