Jeg forstår

Hovedrengøring Silkeborg

Bor du i Silkeborg eller omegn, og har du brug for en hovedrengøring? Så er du kommet til det rette sted! Let Service fra Silkeborg klarer enhver rengøringsopgave, du måtte have. Let Service er en servicevirksomhed, der specialiserer sig i rengøringsopgaver hos både offentlige og private virksomheder, organisationer og foreninger, og vi står klar til at hjælpe dig!

Få et godt tilbud på en hovedrengøring i Silkeborg i dag på telefon 86 80 28 25 eller via vores kontaktformular.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Fordele med hovedrengøring fra Let Service

Let Service er et oplagt valg, når du skal have foretaget en hovedrengøring i Silkeborg i dit hjem, firma eller organisation. Der er mange fordele ved at vælge Let Service:

  • Vi har fokus på god dialog med kunden
  • Vi er fleksible og seriøse
  • Vi har professionelle og kvalificerede medarbejdere
  • Vi lægger stor vægt på at levere vores arbejde i en høj kvalitet
  • Vi afleverer altid til den aftalte tid
  • m.m.

Miljøvenlig rengøring

Let Service har fokus på miljøvenlig rengøring. Vi har altid fokus på at forbedre vores metoder og materialer, så vi både får bedre rengøring og skåner miljøet. Derfor bruger vi kun miljøvenlige rengøringsprodukter, når vi udfører hovedrengøring i Silkeborg og omegn.

Bestil en hovedrengøring i Silkeborg i dag!

Det er nemt og hurtigt at indhente et uforpligtende tilbud på en hovedrengøring i Silkeborg hos os. Ring til os på telefon 86 80 28 25 og fortæl os om dine ønsker og behov. Herefter sammensætter er vi et godt tilbud til dig. Du kan også sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Så kontakter vi dig snarrest muligt med et godt tilbud.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn