Jeg forstår

Hjemmeservice Silkeborg

I Silkeborg og omegn tilbyder Let Service hjemmeservice til dig. Vi er en rengøringsvirksomhed med et alsidigt udbud af arbejdsopgaver, som også inkluderer hjemmeservice. Altid med fokus på høj kvalitet og diskrethed. VI har 12 års erfaring med rengøringsopgaver som hjemmeservice, og vi har en store skare af trofaste og tilfredse kunder, der beviser vores høje kvalitet og grundighed.

Kontakt os på telefon 86 80 28 25 i dag og få et uforpligtende tilbud på hjemmeservice i Silkeborg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Skånsom hjemmeservice i Silkeborg

Hos Let Service i Silkeborg fokuserer vi på at bruge de mest professionelle og skånsomme metoder for dit hjem og den enkelte rengøringsassistent. Vi har fokus på miljøvenlige produkter, der både skåner planeten og dine nære omgivelser. Vi sørger for altid at sende de samme assistenter ud til de enkelte hjem, og vi er diskrete og præcise i vores arbejde, så du føler dig tryg ved, at vi udfører din hjemmeservice.

Du bestemmer din hjemmeservice

Hos Let Service i Silkeborg klarer vi alle de opgaver, du måtte have i tankerne. I dialog med os kortlægger du dine behov, og vi skræddersyr ud fra dem det helt rigtige rengøringsprogram til din hjemmeservice. Vi tilbyder for eksempel:

  • Afstøvning
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Oprydning
  • Vinduesvask
  • Og meget mere!

Bestil din hjemmeservice i Silkeborg i dag!

Bor du i Silkeborg og omegn, og har du brug for hjemmeservice? Så skal du blot kontakte os på telefon 86 80 28 25 eller via vores kontaktformular, hvor vi i fællesskab finder den helt rigtige pakkeløsning, der passer til dine behov. Det kan være den helt store rengøring eller nogle få ting, der skal ordnes i hverdagen.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn