Jeg forstår

Let Service tilbyder erhvervsrengøring i Silkeborg

Søger du en grundig erhvervsrengøring i Silkeborg? Let Service tilbyder en professionel erhvervsrengøring til private virksomheder og offentligt institutioner. Vi udfører både små og store rengøringsopgaver, herunder oprydning, støvsugning, gulvvask, aftørring m.m. Erhvervsrengøring er vores speciale, og vi hjælper hver dag virksomheder i Silkeborg til et sundere arbejdsmiljø.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i Silkeborg og omegn i dag på telefon 86 80 28 25.

Erhvervsrengøring med skånsomme rengøringsmidler

Et godt indeklima er alfa og omega for et sundt arbejdsmiljø. Vi benytter kun miljøvenlige rengøringsmidler, da det giver det bedste resultat og det bedste udgangspunkt for sunde og glade medarbejdere. Hvis du også ønsker et rent og indbydende kontormiljø, så kontakt Let Service og få et tilbud på erhvervsrengøring i Silkeborg.

Hvordan kan vi hjælpe dig?
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer
Skriv venligst din email
Skriv venligst din adresse

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Fleksibel og stabil kontakt

Når du vælger Let Service til at stå for din erhvervsrengøring i Silkeborg, vælger du en af Silkeborgs mest fleksible og professionelle leverandører. Når vi indgår aftaler om kontor- eller erhvervsrengøring, får du en fast kontaktperson hos os, som du kan kontakte når som helst og hvor som helst. Det gør det hele mere overskueligt og medfører, at din virksomhed får et pletfrit resultat hver gang.

Få et tilbud på erhvervsrengøring i Silkeborg

Ønsker du også et renere og sundere erhvervsmiljø, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Sammen finder vi det bedste tilbud til netop din virksomhed. Kontakt os i dag på telefon 86 80 28 25 eller send os en mail. Vores dygtige medarbejdere vil udarbejde et uforpligtende tilbud til dig og hvis du har særlige ønsker, tager vi også højde for det. Vi håber, at vi i fremtiden bliver dit foretrukne valg af erhvervsrengøring i Silkeborg.

Om Let Service

Vi er en servicevirksomhed, der varetager forskellige rengøringsopgaver i og omkring Silkeborg. Hos Let Service sætter vi dig som kunde i centrum og har fokus på at levere rene resultater.
Med Let Service bliver det ikke lettere!

Åbningstider

Mandag – fredag:

08.00 – 17.00


Lørdag - søndag:

Lukket

Referencer

Vi dækker Silkeborg omegn